Keln rasturio Šalke, kakvo brukanje budućeg golmana Bajerna!

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keln rasturio Šalke, kakvo brukanje budućeg golmana Bajerna!

Ovakav gol se ne viđa često...

Ekipa Kelna je uspela da savlada Šalke na svom terenu rezultatom 3:0 u okviru 24. kola nemačke Bundeslige.

Keln je poveo već nakon devet minuta igre, nakon slobodnog udarca sa leve strane koji je izveo Kajnc, najviši u skoku je bio Bornau za 1:0. Lopta je ušla u tzv. malu mrežu.

Igrao se 39. minut kada je Keln poveo sa 2:0. Bila je to neodbranjiva kontra, Kordoba je odigrao glavnu ulogu, na kraju je sam završio akciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Na konačnih 3:0 čekali smo do 75. minuta, a Aleksandar Nubel, budući golman Bajerna, je napravio grešku koja će ga koštati velikog broja šala na njegov račun.

On je praktično uhvatio loptu, pa je ispustio, ona je prošla kroz noge i prešla gol liniju. Prosto neverovatno, očekujemo ovaj snimak uskoro na smešnom videu.

Uglavnom, Šalke je u velikim problemima, ne može da pobedi nikoga već neko vreme, dok se Keln penje na tabeli polako ali sigurno.

Inače, Matija Nastasić je danas odigrao svih 90 minuta za gostujući tim.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keln "pregazio" Šalke

Izvor: B92, 29.Feb.2020

Fudbaleri Kelna su rezultatom 3:0 pobedili Šalke na svom stadionu u utakmici 24. kola nemačke Bundeslige...Šalke igra prilično promenljivo ove sezone i posle 24. kola imaće skor od 9 pobeda 9 remija i 6 poraza i i dalje biti u trci za Evropu...Keln, s druge strane, sedi na sredini tabele sa 29 bodova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.