Kakvo priznanje: Los Anđeles ustanovio dan Kobija Brajanta!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo priznanje: Los Anđeles ustanovio dan Kobija Brajanta!

Brojnim priznanjima koje je dobio tokom karijere, Kobi Brajant će pridodati još jedno, drugačije i svakako uzvišenije od svih ostalih.

Veće Los Anđelesa, grada koji Kobi doživljava kao svoj, donelo je odluku da 24. avgust bude proglašen "Danom Kobija Brajanta", prenose američki mediji.

Namerno je izabran baš ovaj datum zbog kombinacije jedinih brojeva koje je Brajant nosio u karijeri - 24 i 8.

- "Kobi Brajant dan" je način na koji Los Anđeles želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se zahvali Brajantu kao pojedincu fokusiranom i posvećenom do savršenstva navijačima, gradu i čitavoj regiji Los Anđelesa.  Za 20 godina, svi mi smo bili na dobitku zbog neverovatnog talenta i njegove legendarne radne etike, pa ćemo od 08.24. svi zajedno reći: Hvala ti, Mamba - rekao je član gradskog veća "Grada Anđela" Hose Huizar.

Brajant, koji se minule sezone oprostio od igranja košarke, svih 20 godina karijere proveo je u dresu Lejkersa.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNO PRINZANJE ZA NBA ZVEZDU: Los Anđeles ustanovio dan Kobija Brajanta!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2016

...Naime, ime ovog košarkaša bilo je glavna tema veća Los Anđelesa, koji je doneo odluku da 24 avgust bude proglašen "Danom Kobija Brajanta"..Ovaj datum je simboličan, a izabran je iz razloga što je Kobi tokom karijere na dersu nosio brojeve 24 i 8.." 'Dan Kobija Brajanta' je način na koji Los...

Nastavak na Kurir...

Zakazan je "Mamba dan" (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016

Gradsko veće u Los Anđelesu donelo je odluku da 24. avgust proglasi za "Dan Kobija Brajanta"...Legendarni košarkaš se na kraju regularnog dela sezone za nama povukao iz aktivnog igranja košarke, nakon 20 godina nastupanja za Los Anđeles Lejkerse...Gradsko veće "grada anđela" je smislilo i kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.