Kairat nije baš toliki bauk, ali Gou jeste: Zvezdin rival iščupao bod u Pavlodaru, nezadrživi golgeter nastavio seriju golova!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat nije baš toliki bauk, ali Gou jeste: Zvezdin rival iščupao bod u Pavlodaru, nezadrživi golgeter nastavio seriju golova!

Kairat je tako propustio veliku priliku da ponovo sustigne drugoplasiranu Astanu i priđe praktično iza leđa vodećem Aktobeu, dok bio ovako mogao da ga prestigne četvrtoplasirani Atiraj

Zvezda nema čega da se plaši, ali je svima jasno da mora da obrati pažnju na jednog igrača, a to je golgeter iz Obale Slonovače Žerar Gou. Kairat je iščupao bod na gostovanju Irtišu u Pavlodaru i tako prekinuo niz od šest pobeda u svim takmičenjima, ali je fantastičan niz nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolji golgeter kazahstanskog prvenstva, koji je u ovoj utakmici ušao sa klupe za rezervne igrače, ali mu to nije smetalo da postigne 18. gol u tamošnjem prvenstvu na ukupno 17 odigranih utakmica - 1:1 (0:0).

Kairat je tako propustio veliku priliku da ponovo sustigne drugoplasiranu Astanu, ali i da zadrži korak za vodećim Aktobeom, dok bio ovako mogao da ga prestigne četvrtoplasirani Atiraj.

Domaćin je na ovoj utakmici poveo u 62. minutu pogotkom Konstantina Dudčenka, dok je Gou izje izjednačujući pogodak postigao 11 minuta pre kraja utakmice.

Irtiš je ovim bodom ostao na sedmoj poziciji, ovo mu je sedmi osvojeni bod u poslednja tri meča, a danas se potrudio da razotkrije mnoge nedostatke rivala Crvene zvezde u prvom kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezdin rival prekinuo seriju pobeda!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2015

Posle šest uzastopnih pobeda, ekipa Kairata danas je remizirala u 17. kolu kazahstanskog šampionata...Ekipa kazahstanskog Kairata iz Almatija danas je prekinula seriju pobeda, pošto je kao gost remizirala sa Irtišom iz Pavlodara, rezultatom 1-1...Ekipa koja će biti rival našoj Crvenoj zvezdi u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.