KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Partizan se MUČIO, pa onda u tri laka koraka PREGAZIO Velšane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Partizan se MUČIO, pa onda u tri laka koraka PREGAZIO Velšane (VIDEO)

Crno-beli overavaju vizu za treće kolo.

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su u revanš meču u Beogradu nadigrali velški Konahs Ki sa ubedljivih 3:0 (0:0). Strelci za domaće bili su Zoran Tošić u 54. minutu, Ognjen Ožegović u 70 i mladi Lazar Stevanović u 72. minutu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan je odigrao slabo prvo poluvreme, a najbolju priliku propustio je Sadik već u šestom minutu meča. Tošić je doveo crno-bele u vođstvo, na asistenciju Sume, i od tada se "lakše disalo" u Humskoj. Ređale su se prilike pred golom Brasa, a u samo dva minuta sredinom drugog poluvremena rešeno je pitanje prolaska dalje.

Partizan se u trećoj rundi kvalifikacija sastaje sa turskom Malatijom, koja je trijumfom od 1:0 u Ljubljani prošla Olimpiju, posle 2:2 u prvom meču.

Tok meča možete pratiti uživo na portalu Srbija danas.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA.

PARTIZAN - KONAHS KI 1:0(0:0)

Stadion: Stadion Partizana.

Gledalaca: 15.000

Sudija: Luis Godinjo (Portugal).

Strelci: Tošić u 54, Ožegović u 70, L. Stevanović u 72.

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić (od 73. Urošević), Šćekić, Zdjelar, Tošić (od 64. Ožegović), Suma, Ivanović, Sadik. Klupa: N. Stevanović, Vujačić, Urošević, Smiljanić, L. Pavlović, L. Stevanović, Ožegović. Trener: Savo Milošević.

Konahs Ki: Bras, Dizni, Roberts, Horan, Harison, Moris, Vajld (od 74. Ferguharson), Insou (od 82. Bakare), Pul, Holms, Oven. Klupa: Grin, Farguharson, Bakare, Vulfi, Harvud, Vinjal, Vir. Trener: Endrju Morison.

Pogledajte slike sa utakmice Partizan - Konahs Ki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.