PARTIZAN NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Savo odredio TANDEM da ŠPIJUNIRA Slovence i Turke

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Savo odredio TANDEM da ŠPIJUNIRA Slovence i Turke

Ozbiljan pristup rivalu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas u Humskoj dočekuje Konahs Ki u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a crno-beli već misle o narednom rivalu. Ako eliminišu Velšane, izabranici Sava Miloševića igraće sa boljim iz susreta Olimpija - Malatija, a u Ljubljanu je poslat tandem Vanja Radinović - Dejan Rusmir da se uživo uveri u kvalitete narednog protivnika.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako crno-beli večras igraju revanš meč sa Konah Kijem i kompletan stručni štab će ostatiti na okupu u službi utakmice, Milošević je u Sloveniju poslao ljude koji će skautirati potencijalne rivale.

Radi se o Vanji Radinoviću, trenutno direktoru Omladinske škole crno-belih, koji je u prošlosti obavljao sličnu ulogu u stručnim štabovima kod trenera Aleksandra Stanojevića i Avrama Granta, kao i Dejanu Rusmiru, koji inače obavlja ulogu skauta prvog tima u Partizanu.

Prikupljene informacije o slovenačkom i turskom timu, kako putem video snimaka, tako i uživo od pomenutog dvojca, svakako će koristiti Miloševiću u pripremi utakmica 3. kola kvalifikacija, koja neće biti ni izbliza jednostavne kao dvomeč sa “nomadima” iz Velsa.

Podsetimo, Partizan je u prvom meču savladao Konahs sa 1:0, dok su Olimpija i Malatija remizirali 2:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Konahs Kija, sad na redu Malatija!

Izvor: B92, 01.Avg.2019

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Izabranici trenera Save Miloševića su posle 1:0 u Rilu slavili pred desetak hiljada gledalaca ubedljivu pobedu na svom terenu sa 3:0 (0:0)...Tako će crno-beli u narednom kolu odmeriti snage sa ekipom Malatije koja je...

Nastavak na B92...

GROBARI PRISTIŽU U HUMSKU: Veliki broj navijača Partizana pošao na evropsku premijeru Miloševićevog tima (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019

Fudbaleri Partizana igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konah Keja, a sat i po pre početka meča oko stadiona u Humskoj stvarala se gužva.

Nastavak na Kurir...

Partizan na Malatiju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2019

Osvajač Kupa Srbije - Partizan, u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv Malatije. Posle prvog mela u Turskoj koji je završen rezultatom 2:2, delovalo je da prolazu bliža Olimpija iz Ljubljane, što crno-belima, u krajnjem slučaju, više i odgovaralo, međutim u revanšu su Slovenci...

Nastavak na MozzartSport.com...

TROJKOM ZAKAZALI TURKE: Partizan se mučio, pa rutinski savladao Konahs

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2019, 00:38

Crno-beli tek u nastavku slomili otpor žilavih Velšana preko Tošića,Ožegovića i Stevanovića LOŠE i nepovezano u prvom poluvremenu, pa hrabrije, drskije i što je najvažnijeefikasnije u nastavku. Tako je Partizan večeras izgledao na evropskoj premijeri protiv velškog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.