KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Olimpija deklasirala Helsinki (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Olimpija deklasirala Helsinki (FOTO)

Lagano.

Crvena zvezda će u utorak u Trnavi pokušati da eliminiše Spartak i izbori plasman u plej-of za Ligu šampiona gde je čeka Salcburg, ali ako se desi da izabranici Vladana Milojevića ne izbace Slovake, već jasno protiv koga će se boriti u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

😉 pic.twitter.com/KFpyJ2n3PV

— NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) 09. август 2018.

Olimpija je u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na domaćem terenu deklasirala Helsinki (3:0) i nema dileme da će se plasirati u plej-of. Abas Isah je predvodio Olimpiju sa dva gola, dok je treći pogodak postigao Rok Kronaveter iz penala.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.