KRITIKA NA RAČUN NOVAKA? Federer otkrio da je odbio poziv za egzibiciju u Saudijskoj Arabiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRITIKA NA RAČUN NOVAKA? Federer otkrio da je odbio poziv za egzibiciju u Saudijskoj Arabiji (FOTO)

Švajcarac sve otkrio na konferenciji za medije.

Novak Đoković i Rafael Nadal našli su se pod lupom javnosti zbog toga što bi trebalo da odigrau egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji koja je na meti kritika posle brutalnog ubistva Džamala Kašogija, saudijskog novinara disidenta, koji je život izgubio u saudijskoj ambasadi u Istanbulu. Zbog toga je svetska javnost pozvala Nadala i Đokovića da ne odigraju planiranu egzibiciju.

PRIREDIO VELIKO IZNENAĐENJE! Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savlada Souzu, evo sa kim Novak može da igra u sledećem kolu (FOTO)

ZAVRŠIO SEZONU: Veliki Novakov rival OTKAZAO učešće na Mastersu u Londonu! (FOTO)

Sada se pojavila informacija da je Rodžer Federer takođe bio pozvan na tu egzibiciju, a Švajcarac je na konferenciji u Parizu pred početak Mastersa otkrio da su mu organizatori uputili poziv, ali da je on morao da ga odbije. Razlog Federerovog odbijanja nije otkriven.

Interesting twist to the Nadal-Djokovic Saudi Arabia exhibition issue. Roger Federer says he was asked to play but refused.

— Mike Dickson (@Mike_Dickson_DM) October 30, 2018

Ovo je preneo britanski  teniski novinar Majk Dikinson koji je prisustvovao konferenciji Rodžera Federera pred početak Mastersa u Parizu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.