KREIRAJU MODU U MILANU: ‘Brkuljicu’ ste videli, a jeste li Mačvana? Zato pogađa lude šuteve (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Feb.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREIRAJU MODU U MILANU: ‘Brkuljicu’ ste videli, a jeste li Mačvana? Zato pogađa lude šuteve (FOTO) (VIDEO)

Izgleda da su Milan Mačvan i Miroslav Raduljica imali dogovor, te su na istoj utakmici predstavili svoje nove stajlinge – brkove.

Sinoć smo pisali o novom stilu koji ‘fura’ Miroslav Raduljica i već su se javili mnogi zanimljivi komentari na internetu, ali on nije bio jedini reprezentativac Srbije koji se odlučio na promenu imidža.
Sličnu stvar učinio je i Milan Mačvan, koji je takođe ostavio ‘brčiće’, istina ne poput Raduljice u stilu nekog hajduka iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << narodnih pesama.

Nisu mu brkovi pomogli da u meču Armanija protiv Darušafake napravi ovakvu bravuru, ali su možda postali ‘talija’ za naredne utakmice. Videćemo, jer ovakvi potezi se ne viđaju svaki dan.
.@MacvanMilan sinks a circus shot from the floor.#7DAYSMagicMoment #EA7DDI pic.twitter.com/QAL8PeqK3n
— EuroLeague (@EuroLeague) February 2, 2017

The post KREIRAJU MODU U MILANU: ‘Brkuljicu’ ste videli, a jeste li Mačvana? Zato pogađa lude šuteve (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.