KLS: Zakuvalo se na vrhu, Metalac se izjednačio sa Dinamikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Zakuvalo se na vrhu, Metalac se izjednačio sa Dinamikom

Odigran derbi 9. kola.

Derbi 9. kola Košarkaške lige Srbije, između Dinamika i Metalca završen je pobedom gostiju, rezultatom 93:83 (19:22, 28:11, 25:22, 21:28). Ubedljivo najefikasniji u ekipi Dinamika bio je Nemanja Krstić sa 24 poena, dok je uz njega jedini sa dvocifrenim učinkom bio Božo Đurasović, sa 13 poena. Na drugoj strani, u pobedničkoj ekipi, 20 poena je ubacio Aleksandar Vasić. Đorđe Kaplanović je uz 18 poena dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devet skokova.

PARTIZANU ĆE BITI NEŠTO LAKŠE U SUBOTU: Budućnost OSLABLJENA dočekuje crno-bele (FOTO)

PROMENA U BILBAU: Hrvat VODI Partizanovog rivala! (FOTO)

Posle devet odigranih mečeva, Metalac je prvi na tabeli sa učinkom 7-2, koliko ima i drugoplasirani Dinamik. U sledećem kolu, Metalac će gostovati Vojvodini, a Dinamik Spartaku.

ZVALI SU GA I ZVEZDA I PARTIZAN: Amerikanac DONEO odluku gde NASTAVLJA karijeru! (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.