Izvor: HotSport.rs, 04.Mar.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALINIĆ: Posle poraza od Partizana uveli smo stanje mobilizacije!

Košarkaši Crvene zvezde u okviru devetog kola Top 16 faze Evrolige dočekuju Makabi u Kombank areni, a prvotimac crveno-belih Nikola Kalinić je pozvao na opštu mobilizaciju.

- Utakmica u četvrtak je sjajan povod za proslavu 70. rođendana Crvene zvezde i fenomenalan protivnik je odlična prilika da se svi okupimo. Nadam se da će u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kombank arena ponovo biti puna i da će atmosfera biti kao i do sada u svakom meču – neverovatna. Naši navijači su nas bodrili i kada nam nije išlo. Sećamo se svi dobro meča protiv Laboral Kuće kada nisu mogli da budu prisutni u hali, ali su slali svoje slike i na taj način nam pružili podršku. Pozvao bih ih da u velikom broju dođu u četvrtak i da još jednom pokažu da su sigurno najbolji navijači – istakao je Kalinić i dodao:
- Nakon poraza od Partizana smo u stanju mobilizacije. Najmlađa smo ekipa u Evroligi i svaki meč je za nas ogromno iskustvo, ali imamo želju da ostvarimo još neku pobedu. U četvrtak nas očekuje veoma jak protivnik, trudićemo se, borićemo se i što da ne da pokušamo da pobedimo ako nam se ukaže prilika.
Reprezentativac Srbije se osvrnuo i na fenomenalan sastav “ponosa Izraela”.
- Očekuje nas veoma jaka ekipa koja ima ambicije da se bar plasira na fajnal – for ako ne i da se umeša u borbu za osvajanje Evrolige. Izdvojiti bilo koga od igrača iz Makabija je jako teško jer je cela ekipa kompaktna. Mnogo toga počinje od Parga, ali unutrašnja linija sa Skorcijanitisom i Tajusom je zaista fenomenalna – rekao je Kalinić.
Sa klupskim drugom se složio i Čarls Dženkins.
-Makabi je veoma iskusna ekipa. Imaju mnogo igrača koji su bili deo tima i prošle sezone kada su osvojili Evroligu.Angažovali su i nova pojačanja, neke od njih jako dobro poznajem. Jači su ove godine za Džeremija Parga koji ima neverovatnu sezonu, Lendsberg takođe igra sjajano. Tu su još Džo Aleksander i Brajan Rendl koji su snažni i igrači sa fenomenalnim atletskim sposbnostima. Svesni smo njihove snage i zato znamo da moramo da izađemo na teren i igramo veoma agresivno.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić: "Mobilisali smo se nakon poraza od Partizana"

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2015

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić ističe da je poraz od Partizana mobilisao ekipu koja će dati sve od sebe da savlada Makabi u okviru 9. kola TOP 16 faze Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.