Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAJU LI SE U HUMSKOJ? Partizanu nije trebao, a sada će igrati Ligu šampiona!

Parni valjak’ ga se odrekao, a on je vrlo brzo došao u situaciju da ostvari najveći transfer u karijeri.

Ivan Bandalovski je u Partizanu proveo godinu dana i odigrao solidan broj utakmica s obzirom da je bio u konkurenciji Miroslava Vulićevića, koji se nije bunio kada je bio na klupi. Međutim, čim je usledila promena Bugarin se pobunio i u rokuod jednog dana je usledio raskid ugovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Od tada je bez kluba, međutim, sada će prema najavama napraviti korak dalje u karijeri i to poprilično veliki, s obzirom da je Dinamo iz Kijeva zainteresovan za njegove usluge.
U Bugarinu vide pravo rešenje za zamenu na desnoj strani odbrane. Takođe im je potrebno puno igrača u rotaciji, s obzirom da nastupaju u Ligi šampiona, gde su sinoć remizirali sa Bešiktašom u Istanbulu.
S obzirom da se unapred zna da će biti zamena, ne očekuje se da će Bandalovski praviti problem, mada iskustvo iz Paratizana govori drugačije…
The post KAJU LI SE U HUMSKOJ? Partizanu nije trebao, a sada će igrati Ligu šampiona! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LUDILO U ZAGREBU: Ovako su Bed Blu Bojsi tukli navijače Juventusa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016

Susret između Dinama i Juventusa u okviru drugog kola Lige šampiona osim ubedljive pobede Torineza doneo nam je i nemile scene na ulicama Zagreba.. . Par sati pre početka utakmice između Dinama i Juventusa došlo je do masovne tuče koju su izazvali domaći navijači.. Gostujućih je na ovoj utakmici...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.