Jovićev prvenac u ubedljivoj pobedi Reala

Izvor: RTS, 31.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovićev prvenac u ubedljivoj pobedi Reala

Fudbaleri Real Madrida savladali su na svom stadionu ekipu Leganesa sa 5:0 u meču desetog kola La Lige. Luka Jović ušao je u igru u drugom poluvremenu i uspeo da postigne svoj prvi gol u dresu "kraljevskog kluba".
Luka Jović uspeo je da postigne svoj prvenac u dresu Reala u ubedljivoj pobedi nad Leganesom.

Srpski napadač zamenio je Benzemu u 70. minutu, odmah nakon što je Francuz postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gol za 4:0.
Jović je ubrzo uspeo da zatrese mrežu rivala, ali je gol poništen zbog ofsajda.
Ipak, srpski fudbaler koji je u Real došao iz Ajntrahta za 60 miliona evra uspeo je u 90. minutu da na veoma sličan način kao kod poništenog gola, bude odličan u skoku i smesti loptu iza leđa golmana gostiju.
Primetno je bilo veliko oduševljenje publike na "Santjago Bernabeu", saigrača iz Reala, kao i samog Luke.
U ostalim mečevima Bilbao je savladao Espanjol sa 3:0, Betis sa 2:1 bio bolji od Selte, istim rezultatom Levante je pobedio Sosijedad, dok su Valensija i Sevilja odigrali nerešeno 1:1.
Tabela La Lige:
Barselona 22, Real 21, Granada 20, Atletiko 20, Sevilja 20, Sosijedad 19, Viljareal 17, Bilbao 16, Osasuna 14, Levante 14, Valensija 14, Valjadolid 14, Hetafe 13, Alaves 12, Betis 12, Majorka 10, Eibar 9, Selta 9, Espanjol 8, Leganes 5.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvenac Jovića u dresu Reala (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019

Srpski fudbaler Luka Jović postigao je večeras prvi gol u dresu Reala u prvenstvenoj pobedi protiv Leganesa 5:0 (3:0)...Jović je u 70. minutu zamenio Karima Benzemu, a pogodio je u 91. kada je iskoristio centaršut Danija Karvahala i glavom zatresao mrežu...Bio je to njegov osmi meč za Real , a...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jović: Hala Madrid; Zidan: Važan gol za samopouzdanje

Izvor: B92, 31.Okt.2019

Luka Jović je u meču sa Leganesom probio led, postigao je svoj prvenac u dresu kraljevskog kluba u pobedi od 5:0...Tako je bivši napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta posle 312 minuta na terenu bez gola konačno zatresao mrežu...Luka je proteklih dana i nedelja bio stalno na meti kritičara...

Nastavak na B92...

Bejl opet napustio stadion pre kraja meča, Zidan ga pravda

Izvor: B92, 31.Okt.2019

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl još jednom je tema u španskim medijima...Bejl, koji se ponovo dovodi u vezu sa odlaskom iz madrdskog kluba i seobom u Kinu, primećen je kako napušta stadion "Santjago Bernabeu" znatno pre kraja meča sa Leganesom...Izabranici trenera Zinedina Zidana slavili su pobedu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.