Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.10.2019.

12:46

Bejl opet napustio stadion pre kraja meča, Zidan ga pravda

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl još jednom je tema u španskim medijima.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bejl opet napustio stadion pre kraja meča, Zidan ga pravda
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Bejl, koji se ponovo dovodi u vezu sa odlaskom iz madrdskog kluba i seobom u Kinu, primećen je kako napušta stadion "Santjago Bernabeu" znatno pre kraja meča sa Leganesom.

Izabranici trenera Zinedina Zidana slavili su pobedu od 5:0, a Bejl nije ostao do kraja da isprati meč u kojem je Luka Jović postigao prvenac u dresu kraljevskog kluba.

Pročitajte još Neobičan slučaj Gareta Bejla

Klupski pravilnik Reala nalaže igračima da moraju da ostanu da gledaju utakmice i kad nisu u timu, a ukoliko napuste stadion pre 80 minuta, mogu biti finansijski kažnjeni.

Kako je Bejl otišao koji minut posle 80, neće biti kažnjen, a da će biti tako svedoči i izjava Zinedina Zidana kog su pitali o tome zašto je Velšanin ponovo napustio utakmicu pre kraja.

"Pričao sam sa njim u svlačionici u poluvremenu. Ako je otišao ranije to je zbog toga što je imao dozvolu da to uradi", rekao je Francuz.

Bejl je u januaru na meču sa Sosijedadom stadion napustio u 78. minutu, a priča se i da je na jednom od prethodnih derbija sa Barselonom napustio stadion nedugo pošto je bio zamenjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve