Bejl opet napustio stadion pre kraja meča, Zidan ga pravda

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl opet napustio stadion pre kraja meča, Zidan ga pravda

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl još jednom je tema u španskim medijima.

Bejl, koji se ponovo dovodi u vezu sa odlaskom iz madrdskog kluba i seobom u Kinu, primećen je kako napušta stadion "Santjago Bernabeu" znatno pre kraja meča sa Leganesom.

Izabranici trenera Zinedina Zidana slavili su pobedu od 5:0, a Bejl nije ostao do kraja da isprati meč u kojem je Luka Jović postigao prvenac u dresu kraljevskog kluba.

Pročitajte još Neobičan slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gareta Bejla

Klupski pravilnik Reala nalaže igračima da moraju da ostanu da gledaju utakmice i kad nisu u timu, a ukoliko napuste stadion pre 80 minuta, mogu biti finansijski kažnjeni.

Kako je Bejl otišao koji minut posle 80, neće biti kažnjen, a da će biti tako svedoči i izjava Zinedina Zidana kog su pitali o tome zašto je Velšanin ponovo napustio utakmicu pre kraja.

"Pričao sam sa njim u svlačionici u poluvremenu. Ako je otišao ranije to je zbog toga što je imao dozvolu da to uradi", rekao je Francuz.

Bejl je u januaru na meču sa Sosijedadom stadion napustio u 78. minutu, a priča se i da je na jednom od prethodnih derbija sa Barselonom napustio stadion nedugo pošto je bio zamenjen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.