Jović o golu protiv Leganesa: Prvi od mnogih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović o golu protiv Leganesa: Prvi od mnogih

Fudbaler Real Madrida Luka Jović, posle prvenca u belom dresu protiv Leganesa (5:0), najavio je još golova u narednom periodu.

Srpski golgeter upisao se u Realu u finišu meča kada je glavom pogodio mrežu gostiju na asistenciju Danija Karvahala.

"Veoma sam zadovoljan. Napred Real", istakao je Jović u video poruci koju je objavio kraljevski klub, a potom se oglasio i na Instagramu.

"Važna pobeda. Konačno, prvi od mnogih", poručio je reprezentativac Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Jović je odmah posle utakmice dobio pohvale trenera Zinedina Zidana i saigrača Kazemira, ali i vodećih listova Marke i AS-a koji su ga prethodno kritikovali zbog "golgeterskog posta".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović o prvencu u dresu Reala: Konačno, prvi od mnogih

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2019

Fudbaler Real Madrida Luka Jović, poslije prvenca u bijelom dresu protiv Leganesa (5:0), najavio je još golova u narednom periodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.