JOVIĆ PUN SAMOPOUZDANjA POSLE GOLA: Prvi od mnogih (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVIĆ PUN SAMOPOUZDANjA POSLE GOLA: Prvi od mnogih (VIDEO)

Veoma sam srećan. Napred Madrid - poručio je srpski napadač posle gola u pobedi protiv Leganesa Srpski fudbaler Luka Jović izjavio je da je veoma srećan zbog prvog gola za Real Madrid.- Važna pobeda. Konačno, prvi od mnogih - napisao je Jović na društvenim mrežama posle utakmice.Jović je u sredu uveče dao debitantski gol za Real u pobedi 5:0 nad Leganesom u Primeri.- Veoma sam srećan. Napred Madrid - rekao je Jović u video poruci koju je objavio Real Madrid.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: ZIDAN DOČEKAO LUKU: Jovićev prvenac u “petardi” Reala (VIDEO) Veliki broj njegovih saigrača, sadašnjih i bivših, čestitao mu je zbog prvenca za španski klub.Čestitao mu je i Real Madrid porukom:- Čestitke Luki Joviću na debitantskom golu u našem dresu.Luka Jović je letos došao u Real iz Ajntraht Frankfurta. Do sada je nastupio na 11 utakmica za španski klub.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U SAMO NEKOLIKO REČI I TO NA ŠPANSKOM: Jović dao PRVENAC, a onda poslao moćnu poruku navijačima Reala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019

Bio strelac protiv Leganjesa...Luka Jović je dao prvenac za Real Madrid, u pobedi nad Leganjesom (više pročitajte OVDE), a posle duela u La Ligi pozdravio je i navijače Los Blankosa...- Veoma sam srećan! Hala Madrid! - rekao je srpski napadač na španskom...💪💥 ¿Cómo se siente Luka Jović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.