Još jedan potpis, poznata i plata - Moćna Zvezda od danas još moćnija!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan potpis, poznata i plata - Moćna Zvezda od danas još moćnija!

Sve je dogovoreno, danas bi trebalo da se ozvaniči.

Govorio je juče Zvezdan Terzić u Turskoj sa novinarima o moćnoj Zvezdi, koja ima ne jedan, nego dva tima kadra da se bore za plasman u Ligu šampiona, a od danas će trener Vladan Milojević moći da računa na još jednog kvalitetnog igrača - desnog beka Milana Gajića.

Ovaj 23-godišnji momak na ''Marakanu'' stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Bordoa, čiji je član bio u prethodne tri i po godine.

Jesenas je pao u drugi plan među Žirondincima, odigrao je samo dve utakmice, po jednu u kvalifikacijama za Ligu Evrope i jednu u Ligi 1, pa je bilo jasno da će ove zime promeniti sredinu.

Početkom zime pominjao se Partizan koji je takođe bio ozbiljno zainteresovan, ali crno-belima želja nije ispunjena, posle čega se u trku uključila Crvena zvezda koja je bila znatno konkretnija i na kraju realizovala transfer.

Današnji ''Žurnal'' otkriva i detalje postignutog dogovora. Gajić u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač, bez obeštećenja, ali s se crveno-beli obavezali da Bordou plate 20% od njegovog budućeg transfera.

Kada su u pitanju lični uslovi, Gajić je prihvatio da u Zvezdi zarađuje 350.000 evra godišnje, što je gotovo dvostruko manje u odnosu na platu koju je imao u Bordou.

Kako rekosmo, sve bi trebalo da se ozvanični već u toku današnjeg dana, a do kraja zimske pijace upravi Crvene zvezde ostaje još da završi i posao oko angažovanja ofanzivnog veziste Mirka Ivanića iz BATE Borisova, sa kojim su pregovori takođe u finalnoj fazi.

-
Pogledaj vesti o: Turska,   Liga Šampiona,   Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrđen još jedan ostanak u Zvezdi, i njemu će ugovor biti revidiran!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019

Spekulisalo se o odlasku tokom zime, ali sada je ta priča završena...Iako su iz Zvezde najavljivali miran prelazni rok, ipak je bilo dosta posla tokom zimske pijace...Bilo je dosta i dolazaka i odlazaka, ali ono što je za Zvezdine navijače najvažnije, trener Vladan Milojević ponovo ima na svakoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.