Potvrđen još jedan ostanak u Zvezdi, i njemu će ugovor biti revidiran!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen još jedan ostanak u Zvezdi, i njemu će ugovor biti revidiran!

Spekulisalo se o odlasku tokom zime, ali sada je ta priča završena.

Iako su iz Zvezde najavljivali miran prelazni rok, ipak je bilo dosta posla tokom zimske pijace.

Bilo je dosta i dolazaka i odlazaka, ali ono što je za Zvezdine navijače najvažnije, trener Vladan Milojević ponovo ima na svakoj poziciji bar dvojicu igrača približnih kvaliteta.

Pre odlaska ekipe na priprema u Tursku, u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se pojavljivale informacije o mogućim odlascima levog beka Milana Rodića i veziste Branka Jovičića, ali su njih dvojica ostali u Zvezdi i na proleće ćemo ih ponovo gledati u crveno-belom dresu.

Ali, kada je u pitanju Jovičić, postoji i još jedna bitna informacija koju je juče potvrdio generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

''Branko Jovičić ima ugovor do 2020. i to nije sporno, samo smo se sa njegovim agentom dogovorili da revidiramo ugovor'', istakao je Terzić, a prenosi zvanični klupski sajt.

Podsetimo, Zvezdino rukovodstvo je prethodno i sa Vujadinom Savićem i golmanom Milanom Borjanom potpisalo nove ugovore.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.