Terzić progovorio o novim pojačanjima, a šta je zbunilo navijače, šta će se dešavati u junu?

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić progovorio o novim pojačanjima, a šta je zbunilo navijače, šta će se dešavati u junu?

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se u vezi angažovanja još dva pojačanja, ali pomenuo je i junski prelazni rok...

Podsetimo, pre nepunih mesec dana, na početku priprema fudbalera Crvene zvezde za drugi deo sezone, Zvezdan Terzić je u razgovoru sa novinarima, između ostalog, konstatovao i ovo:





''Već smo naglasili da neće biti transfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom leta i plan je da do nastavka sezone formiramo tim za praktično celu godinu''.

Međutim, danas je ''Kurir'' preneo njegovu najnoviju izjavu koja baš i nije u skladu sa ovom prethodnom.

Terzić je, naime, govorio o završnim pregovorima u vezi transfera Mirka Ivanića i Milana Gajića i tom prilikom, uzgred, pomenuo i junski prelazni rok.

''Poslali smo agente da razgovaraju sa klubovima i završavaju papirologiju. Pitaju se Bordo i BATE. Ako ih i ne dovedemo, Crvena zvezda ima dva moćna tima.





Gajić je prvi bek mlade reprezentacije, ima osvojeno svetsko prvenstvo. Desni bek repreznetacije je Rukavina, ima 35 godina.







Ako Gajić bude igrao kvalitetno moći će da se izbori za to mesto. Moramo dugoročno da razmišljamo i tako da se ponašamo. Bez obzira što imamo Stojkovića i Gobeljića na tim pozicijama.







Ovo je temelj za budućnost, jer će u junu biti odlazaka'', istakao je Terzić.

On priznaje da možda i nije pravo vreme za dovođenje još dvojice pomenutih fudbalera, ali i naglašava da Zvezda ''nema pravo da ispusti tako kvalitetne igrače''.

Možda će baš taj višak koji bi izazvali njihovi dolasci ove zime uzrokovati i neku prodaju tokom leta, što prethodno nije bilo planirano.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Ko potceni Partizan, taj može da strada

Izvor: B92, 03.Feb.2019

Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, sa priprema šampiona Srbije u Turskoj, poručio je da će drugi deo sezone biti ozbiljno shvaćen i da neće biti opuštanja...On je upozorio da prednost koju crveno-beli imaju u odnosu na pratioce i večitog rivala, ekipu Partizana,ne mora ništa da znači i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.