Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

"Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja sa Srbijom", rekao je član idealne petorke NBA lige, Nikola Jokić.

Igraće!

"Siguran sam da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini. Potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Nikola Jokić u izjavi za agenciju "Tanjug".

JOKIĆ ODMARA SA KONJIMA: SADA ME TO ZANIMA

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube

Dan ranije, naš košarkaš izabran je za idealnu petorku NBA lige, što nije uspelo nijednom srpskom igraču.

"Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Kruna ove sezone za mene bi bila medalja sa reprezentacijom", dodao je as Denver Nagetsa, koji nije nastupao za "orlove" od srebra na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

JOKIĆ O NASTUPU ZA SRBIJU: MORAM DA...



Izvor: YouTube

Ovu Jokićevu odluku, između redova, "najavio" je njegov menadžer Miško Ražnatović, poznat po tome što česte transfere igrača agencije "Beobasket" najavljuje rebusima. Ne možemo reći da je slika Jokića u dresu Srbije bila rebus, ali se iz Ražnatovićeve čestitke u četvrtak uveče mogla naslutiti i ova potvrda u petak ujutru...

Congratulation to Nikola Jokic! All Nba First team! Best center in NBA! #BeoBasketpic.twitter.com/EmLb2mblrc

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) May 23, 2019

To nije jedina lepa vest za našu reprezentativnu košarku ove nedelje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.