Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić Tanjugu.

Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je danas da će igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.

"Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA.

Jokić u dresu Srbije ima osvojeno srebro sa Olimpijskih igara u Riju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.