Dan za dobre vesti, najbolji centar sveta rekao da svojoj zemlji!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan za dobre vesti, najbolji centar sveta rekao "da" svojoj zemlji!

Vreme za slavlje je tek kada se osvoje trofeji, ali Srbija ima razloga da se raduje jer će sa njim biti mnogo bliža zlatu u Kini.

Ljubitelji košarke u Srbiji više ne moraju da brinu i da biju glavom, zvanično najbolji centar NBA lige potvrdio je da će igrati za svoju zemlju na Svetskom prvenstvu u Kini.

U izjavi "Tanjugu" centar Denvera Nikola Jokić izjavio je da bi zlatna medalja sa "Orlovima" predstavljala krunu na sjajnu sezonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na All staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić Tanjugu.

Srpski centar koji je juče uvršten u najbolju petorku NBA lige za sezonu 2018/19 tako je potvrdio da će braniti boje Srbije što je svakako vest dana.

Kasno sinoć stigla je potvrda da je supertalentovani Mario Nakić izabrao da nastupa za "Orlove", pa nema dileme da ćemo 24. maj pamtiti po lepim košarkaškim vestima.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019

Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Jokić Tanjugu...Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je danas da će igrati za...

Nastavak na Mondo...

Jokić: Spreman sam da dam sve za Srbiju!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019

"Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja sa Srbijom", rekao je član idealne petorke NBA lige, Nikola Jokić...Igraće!.."Siguran sam da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini. Potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari", rekao je Nikola Jokić...

Nastavak na Mondo...

Đorđević o Jokićevom odluci: Čestitao sam mu, budimo ponosni na njega

Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2019

Košarkaški zemljotres prodramao je Srbiju ovog jutra. Najbolji centar NBA lige Nikola Jokić zvanično je saopštio da će igrati za selekciju Srbije na predstojećem Mundobasketu u Kini. Sasvim dovoljno za veliki talas optimizma i jedinstveno mišljenje javnosti da su Orlovi Saše Đorđevića posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ražnatović i Milojević za RTS: Tim snova Srbije sa Jokićem, domet veliki

Izvor: RTS, 24.Maj.2019

Dve velike vesti za srpsku košarku. Prvo je objavljeno da je Nikola Jokić izabran u idealnu petorku NBA lige, a nedugo zatim saznali smo da će najbolji centar sveta igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini. O velikom uspehu somborskog derana i šansama za uspeh reprezentacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.