Jesenja bajka, otpisani uzvratio udarac, reprezentacija, pa transfer u Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja bajka, "otpisani" uzvratio udarac, reprezentacija, pa transfer u Čelsi?

Italijan i dalje nije zadovoljan Moratom i Žiruom, klub spreman da izdvoji novac za napadača koji igra jesen iz snova...

Debitovaće za reprezentaciju, igra fantastično ove jeseni, zaista za Kaluma Vilsona ovo je scenario iz bajke. Vođa napada Bornmauta je dao sedam golova i zabeležio pet asistencija u 13 nastupa.

Čelsiju je potreban napadač, i želja da dovedu Vilsona je logična. Prvo, neće biti potrebe da se privikava na ligu, drugo, cena nije previsoka, navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi ga "Trešnjice" pustile za oko 40 miliona evra, napunile kasu za fudbalera koji je dugo u klubu, uspeo je da pobedi dve teške povrede.

Vilson ima 26 godina, do sada bi verovatno da nije bilo povreda bio standardni reprezentativac, igrao je za mladu selekciju, selektor mu je bio baš Garet Sautgejt. Vilsona su otpisivali verujući da neće moći da se vrati i ispuni potencijal, ali on igra zaista fantastično. Za četiri godine je na jugu Engleske i pored svih nedaća dao blizu 50 golova i uveo klub u PL.

Protiv Amerikanaca u četvrtak bi mogao da mu pruži šansu, Vilson je drugačiji tip napadača od onih koje ima Sari, pokretljiviji je, više asistira od Morate, učestvuje u igri, pa bi svakako ne samo pojačao konkurenciju već i bio veliki adut.

U Čelsiju se nadaju da bi Siti i Liverpul mogli da izgube dah na proleće zbog Lige šampiona i da će imati šansu da se bore za šampionsku krunu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.