Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Partizan u Kruševcu za titulu, Zvezda brani drugo mesto

Tokom današnjeg dana na fudbalskim terenima širom Srbije biće odigrane utakmice 28. kola Jelen Superlige Srbije.
Fudbaleri Partizana iskoristili su prošle sedmice kiks večitog rivala koji je poražen na Banovom brdu od Čukaričkog sa 2:0.
Zbog toga će im u utakmici 28. prvenstvenog kola u Kruševcu biti potreban samo jedan bod za proslavu titule.
- Još jedna, ovako da kažem, teška utakmica za nas. U smislu jedne ekipe koja se grčevito bori >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za opstanak. Poučeni iskustvom iz poslednje utakmice poziva nas da budemo maksimalno oprezni. Ja njihovu ekipu više vrednujem nego što je njihov plasman na tabeli, ali, eto, našli su se u jednoj takvoj situaciji tri kola pre kraja. Plus, Partizan je motiv svakoj ekipi u Jelen Superligi Srbije, pa očekujem tešku utakmicu – rekao je trener Partizana, Zoran Milinković.
Sa druge strane, crveno-beli su porazom od Čukaričkog došli na samo plus četiri od pada na treću poziciju JSL. Za petama im je upravo Čuka. Ipak, Lalatović veruje u svoje momke.
- Radnički je i matematički ispao iz lige, i oni će na Marakanu doći rasterećeno, sa željom da se nadigravaju. Upravo zbog te njihove rasterećenosti moramo biti oprezni. Oni imaju svoj kvalitet, i da je Neško Milovanović ranije preuzeo klub, odnosno početkom jeseni, siguran sam da Radnički ne bi bio u situaciji u kojoj je sad. Situacija u klubu im je teška, i zato su na poslednjem mestu na tabeli, ali igrači poseduju kvalitet za bolji plasman od trenutnog. Ja Radničkom iz Kragujevca želim sve najbolje, i da se već dogodine vrate u Superligu, jer Kragujevac kao grad zaslužuje da ima superligaša. Što se tiče nas, ulazimo u utakmicu nakon jedne, pre svega psihološki, naporne nedelje. Izgubili smo na Banovom brdu, ali to moramo da zaboravimo i da se posvetimo narednim utakmicama, kako bismo sezonu završili uz tri pobede, i kako bismo zadržali drugo mesto, a zadržaćemo sigurno, jer trenutno je drugo mesto naša realnost – smatra Lalatović.
Raspored:
Jelen Superliga Srbije, 28 kolo, 16:00
Jagodina – Čukarički
Jelen Superliga Srbije, 28 kolo 17:00
Mladost – OFK Beograd
Novi Pazar – FK Voždovac
Radnicki Niš – Borac
Spartak Subotica – Donji Srem
Jelen Superliga Srbije, 28 kolo, 18:00
Crvena Zvezda – Radnički 1923
Napredak – Partizan
Jelen Superliga Srbije, 28 kolo, 19:00
Vojvodina – Rad
hotsport.rs
The post JSL: Partizan u Kruševcu za titulu, Zvezda brani drugo mesto appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Humska slavi još jedan trofej: Kadeti Partizana preokretom u Ljutice Bogdana stigli na korak od šampionske titule!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2015

Crvena zvezda vodila na poluvremenu, ali u nastavku bila fiziki inferiorna u odnosu na četu Darka Tešovića – 3:2..Seniorski tim Partizana danas bi u Kruševcu mogao da overi titulu, ali Humska već slavi novi trofej. Kadetska selekcija kluba iz Humske blizu je osvajanja prvenstva, pošto je danas...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.