JOVELJIĆ: Pokazali smo kako se bori za grb Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 15:46

JOVELJIĆ: Pokazali smo kako se bori za grb Srbije

Napadač Orlova presrećan.

Fudbaleri Srbije savladali su kao gosti SAD sa 2:1 u prijateljskoj utakmici u Los Anđelesu.

Napadač Dejan Joveljić je posle izlazka iz igre Veljka Simića poneo kapitensku traku i sigurno će i po tome pamtiti meč u “gradu anđela”, gde inače brani boje LA Galaksija.

- Svaka pobeda znači, znao sam da će momci da daju maksimum. U timu smo imali igrače od 19, 20 godina. Pokazali su kako se bori za ovaj grb. Dobro su iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šansu, a uspeli smo da se dignemo posle primljenog gola. Nema srećnije osobe od mene. Znam da ću se ponosno vratiti u klub. Velika je čast i odgovornost nositi kapitensku traku. Nadam se da ću narednim utakmicama biti deo tima – istakao je napadač LA Galaksija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.