JOŠ KOLO DO KRAJA ABA: Sad je mnogo jasnije – evo na koga će Zvezda u plej-ofu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 09:18

JOŠ KOLO DO KRAJA ABA: Sad je mnogo jasnije – evo na koga će Zvezda u plej-ofu

Crveno-beli u odličnoj formi u finišu regularnog dela egionalne lige.

Crvena zvezda se nalazi na korak do liderske pozicije uoči plej-ofa ABA lige. Trijumfom nad Krkom crveno-belima je preostalo da pobede Zadar u gostima u poslednjoj rundi regionalnog takmičenja i da obezbede najbolju startnu poziciju uoči doigravanja.

A, ko će na megdan crveno-belima? Pod pretpostavkom da tim Dejana Radonjića neće dozvoliti iznenađenje u Dalmaciji, četvrtoplasirani na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jadranu biće Igokea, Mornar ili Cedevita Olimpija.

Zvezda želi duplu krunu koju dugo čeka, prvenstvo je praktično rešila, a u polufinalu Kupa je danas (17.00) očekuje duel s Radnikom iz Surdulice, koga je pre nekoliko dana u ligi jedva pobedila sa 2:1. Kvota na keca je 1,07, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) Zvezde 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik.

Klub iz Republike Srpke dočekuje Mornar u poslednjoj rundi. Ukoliko Igokea bude slavila - biće treća, a Zvezda bi mogla da igra protiv Cedevita Olimpije koja bi u tom slučaju imala bolji međusobni skor od Mornara (naravno, pod pretpostavkom da će na svom terenu tim iz Ljubljane savladati Megu).

Ako Mega dobije Cedevita Olimpiju u gostima, Mornar će i u slučaju poraza u plej-of kao četvrti. Barani će kao treći u doigravanje ako dobiju Igokeu, koja može da bude četvrta samo ako Cedevita Olimpija bude poražena na svom parketu od Mege. Tim Dragana Bajića je u svakom slučaju izborio plasman u doigravanje.

Ukoliko ipek dođe do iznenađenja u Zadru i Zvezda bude poražena, Budućnost će biti prva pred plej-of. Ova opcija je gotova isključena, imajući u vidu da je beogradski tim ove sezone u ABA ligi izbubio samo tri puta, dva puta od Podgoričana i jednom od Igokee. Ali, košarka je čudo i crveno-beli moraju da budu oprezni...

Poslednja runda ABA lige na programu je 26. i 27. aprila.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.