SKANDAL U KOSJERIĆU: Navijači pretukli sveštenika, pa nasrnuli da njegovu suprugu i decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 17:54

SKANDAL U KOSJERIĆU: Navijači pretukli sveštenika, pa nasrnuli da njegovu suprugu i decu

Sramotno ponašenje huligana.

U subotu je u Kosjeriću došlo do zaista nesvakidašnjeg incidenta nakon fudbalske utakmice između domaće Crnokose i Omladinca iz Zablaća, kada je više osoba nasrnulo na golmana domaćih i sveštenika Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana i njegovu suprugu naočigled male dece.

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred plej-of, crveno-beli „samo“ treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki su favoriti - kvota na dvojku je 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

Naime, nakon meča navijači Omladinca koji su bili u kafani na stadionu sukobili su se sa sveštenikom Blagojem Gavrilovićem iz sela Ražana koji je ujedno i golman Crnokose iz Kosjerića.

Predsednik kluba Zoran Antonijević dao je komentar na ceo događaj u razgovoru za "Novosti".

- Sramota je što se to dogodilo u Kosjeriću. Napadnut je sveštenik, njegova supruga, deca, to je poražavajuće za sport. Velika je sramota šta se dogodilo, počeo je Antonijević.

On dodaje da je incident ničim izazvan.

- On je sveštenik, nijednog trenutka nije nikoga provocirao. Blagoje je omiljen među narodom u parohiji. Dobro je što moji fudbaleri nisu bili tu u tom trenutku, jer bi to eskaliralo i događaj bi bio mnogo gori.

Predsednik Kosjerića dodaje da je Gavrilović napustio bolničko lečenje na svoje insistiranje.

- On je uveče išao u dom zdravlja. Uputili su ga na bolničko lečenje, on je potpisao i izašao na svoj rizik. Poražavajuće je sve ovo, najveći je problem zbog njegove troje dece. Sin mu je u fudbalskom klubu, bio je u Čačku na utakmici. Dvoje dece, od tri i sedam godina prisustvovala su incidentu.

Da stvar bude gora, napadnuta je i njegova supruga.

- Sveštenikovu suprugu su udarili nogom u predelu stomaka. Ona je dobro. čuli smo se jutros, ali ima traume, rekao je Antonijević za "Novosti".
Pogledaj vesti o: Incident,   Gavrilovići

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.