HOĆE LI BITI PUBLIKE U PLEJ-OFU: Oglasio se Čović i sve OBJASNIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 10:29

HOĆE LI BITI PUBLIKE U PLEJ-OFU: Oglasio se Čović i sve OBJASNIO

Crveno-beli pred osvajanjem pol pozicije na kraju regularnog dela ABA lige.

Crvena zvezda se posle pobede u Ljubljani nad Cedevita Olimpijom, kao i porazom Budućnosti od Mornara, našla u situaciju da ukoliko slavi nad Krkom i Zadrom u poslednja dva kola ABA lige, krene u plej-of sa trona i obezbedi domaći teren u majstorici finalne serije (ukoliko se tamo plasira).

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi pred plej-of, crveno-beli „samo“ treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki su favoriti - kvota na dvojku je 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

Navijače tima sa Malog Kalemegdana najviše zanima hoće li biti publike u mečevima odluke, kada krene eliminaciona faza. Na to pitanje odgovorio je predsednik Zvezde Nebojša Čović, gostujući na jutarnjem programu TV Prva.

– Radimo na tome, ali to ne zavisi od nas. Ako se broj vakcinisanih povećava, onda možda možemo da imamo i malo drugačiji model. Ako smo vakcinisani, možemo li doneti i potvrdu na utakmicu, možda i PCR test, pa da vidimo da li možemo da vratimo deo publike - rekao je prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović.

Podsetimo, meč Crvene zvezde i Krke igra se danas u Novom Mestu (18.30).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U KOSJERIĆU: Navijači pretukli sveštenika, pa nasrnuli da njegovu suprugu i decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Sramotno ponašenje huligana...U subotu je u Kosjeriću došlo do zaista nesvakidašnjeg incidenta nakon fudbalske utakmice između domaće Crnokose i Omladinca iz Zablaća, kada je više osoba nasrnulo na golmana domaćih i sveštenika Blagoja Gavrilovića iz sela Ražana i njegovu suprugu naočigled...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JOŠ KOLO DO KRAJA ABA: Sad je mnogo jasnije – evo na koga će Zvezda u plej-ofu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 09:18

Crveno-beli u odličnoj formi u finišu regularnog dela egionalne lige...Crvena zvezda se nalazi na korak do liderske pozicije uoči plej-ofa ABA lige. Trijumfom nad Krkom crveno-belima je preostalo da pobede Zadar u gostima u poslednjoj rundi regionalnog takmičenja i da obezbede najbolju startnu poziciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.