POBEDA PO RADONJIĆEVOM UKUSU: Granitna odbrana i rafalna paljba! Crvena zvezda demolirala Krku

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 18:04

POBEDA PO RADONJIĆEVOM UKUSU: Granitna odbrana i rafalna paljba! Crvena zvezda demolirala Krku

Demonstracija sile.

Crvena zvezda savladala je Krku na gostovanju u Novom Mestu rezultatom 98:57 (24:9, 31:13, 20:19, 23:16). Pitanje pobednika u zaostaloj utakmici 18. kola ABA lige praktično je bilo rešeno na njenom samom početku, a novim trijumfom klub sa Malog Kalemegdana je napravio ogroman korak ka prvom mestu pred regularnog dela takmičenja na Jadranu.

Veoma bitna utakmica za obe ekipe u dvorani Leon Štukelj bila je arhivirana u krajem prvog poluvremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crveno-beli su sjajno ofanzivom ugasili nadu domaćinu i pred drugu deonicu imali prednost od 24:9. Istim ritmom srpski predstavnik nastavio je i u nastavku. Sjajna timska igra krunisana je mnoštvom ubačenih koševa iz izgrađenih situacija. Krka je bila u nokdaunu, na semaforu posle 20 minuta pisalo je 55:22 u korist kluba sa Malog Kalemegdana.

 Uskoro opširnije...

Poluvreme 🏀@bckrka 22

KK Crvena zvezda mts 55

📊 @mrjloyd i Simonović po 8 poena, Walden 7 poena #ABALiga | #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz pic.twitter.com/Pfh3IL1Sx5

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) April 20, 2021

GAME PREVIEW: @bckrka to host @kkcrvenazvezda on Tuesday evening

Read more at: https://t.co/VrkYXCzsB4 #ABALiga pic.twitter.com/NPKIa3vslc

— ABA Liga (@ABA_League) April 19, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.