JOKIĆU I DENVERU OLAKŠAN POSAO: Juta ne računa na najboljeg - Konli nikad RADOSNIJI što propušta meč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 19:51

JOKIĆU I DENVERU OLAKŠAN POSAO: Juta ne računa na najboljeg - Konli nikad RADOSNIJI što propušta meč!

Radosne vesti za slavnog plejmekera, tužne za Jutu.

NBA plej-of i zvanično kreće 17. avgusta od 19 časova i 30 minuta, a prvi meč igraće Denver i Juta. Džezeri su u Orlando došli bez Bojana Bogdanovića, a sada su ostali i bez prvog plejmejkera, Majkla Konlija.

Majk Konli, plejmejker Jute Džez neće igrati protiv Denver Nagetsa u ponedeljak.

Nekadašnja zvezda Memfis Grizlisa će propustiti ovaj prvi meč pošto se vratio kući u Ohajo, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu se rodio sin.

Večeras u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica" ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2.90, dvojka 2.60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1.60, a 3+ 2,20.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Mančester junajted.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juta u problemu pred duel sa Jokićevim Denverom!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020

Nova povreda...Počinje plej-of NBA lige, otvoriće ga Denver i Juta, prvi meč između ova dva sastava na programu je u ponedeljak od 19:30h...Denver je u plej-of ušao sa treće pozicije na tabeli, Juta sa šeste, bolji plasman ovoga puta ekipi iz Kolorada nažalost neće predstavljati nikakvu prednost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.