Pobeda za Srbe, Denver u veoma popularnim terminima!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 14:40

Pobeda za Srbe, Denver u veoma popularnim terminima!

Popularnim za Srbe.

Denver i Juta će igrati u terminima koji daleko više odgovaraju nama, nego navijačima Denvera sa one strane Atlantika.

Prvi termin je ponedeljak (sutra) u 19:30, drugi meč se igra u sredu od 22 časa, a treći u petak od 22 časa.

Da napomenemo i da je vremenska razlika između Denvera i Srbije 8 sati, kada je kod nas 22 časa uveče, u Denveru je 14 časova.

Idealno za gledaoce sa ovih prostora, kao i za Francuze koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledati Gobera.

Na raznim forumima se mogu pročitati i negodovanja Amerikanaca zbog ovakve odluke NBA lige, ali nama itekako odgovara...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOKIĆU I DENVERU OLAKŠAN POSAO: Juta ne računa na najboljeg - Konli nikad RADOSNIJI što propušta meč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Radosne vesti za slavnog plejmekera, tužne za Jutu...NBA plej-of i zvanično kreće 17. avgusta od 19 časova i 30 minuta, a prvi meč igraće Denver i Juta. Džezeri su u Orlando došli bez Bojana Bogdanovića, a sada su ostali i bez prvog plejmejkera, Majkla Konlija...Majk Konli, plejmejker Jute...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.