Iranci probudili Kristijana Ronalda, on ih zamolio za miran san

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2018, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranci probudili Kristijana Ronalda, on ih zamolio za miran san

Povelika grupa iranskih navijača vodila svoj "psihološki rat" s najvećom uzdanicom Portugalije u osvit važne utakmice između te dve reprezentacije.

Večeras u 20 časova Portugalac Karlos Keiroz pokušaće da kao selektor Irana pomrsi račune zemljacima jer pobeda protiv Portugalije vodi azijski tim u osminu finala, a Kristijana Ronalda i njegove saigrače šalje kući. Evropski prvak će dalje i u slučaju remija.

Značaj utakmice potpalio je namere iranskih navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da na svoj način doprinesu iznurivanju kapitena portugalskog tima, jedne od najvećih zvezda i Mundijala u Rusiji. Skupili su se ispred hotela u Saransku u kojem su Portugalci, a u svom naumu su i uspeli pošto su digli Kristijana Ronalda iz kreveta.

Portugalski as se pojavio na prozoru, zamolivši ih da odu tako što je prislonio glavu na skupljene dlanove kao jastuk.

Iranci su ga dočekali ovacijama, ali s galamom nisu prestali.

Tako Iranci Kristijanu Ronaldu dođu kao bele noći.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.