Inter ubedljiv, blistao Keita Balde! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ubedljiv, blistao Keita Balde! (video)

Lak posao za ''Neroazure'' pred mnogo ozbiljniji zadatak u sredu, u Ligi šampiona

Posle Udinezea i Juventusa, koji su ranije danas osvojili bodove pred svojim navijačima, uspešan je večeras bio i Inter, koji je opravdao ulogu velikog favorita protiv Frozinonea na ''Meaci''.

Tim Lućana Spaletija slavio je sa ubedljivih 3:0 i bar ovu noć će provesti na drugom  mestu na tabeli Serije A, sa devet bodova manje od vodećeg Juventusa.

Za glavnu ulogu izborio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se večeras veoma raspooloženi Keita Balde, koji je zaslužan za sva tri pogotka ''Neroazura''.

Prvi je postigao u 16. minutu, kada ga je na ivici kaznenog prostora Lautaro petom uposlio, Keita se potom izborio za prostor i preciznim udarcem iskosa sa leve strane pogodio mrežu - 1:0.

To je bio jedini gol u prvom poluvremenu, a odlična saradnja pomenute dvojice igrača viđena je u 57. minutu, kada je Keita bio u ulozi asistenta sa leve strane, a Lautaro Martinez preciznim udarcem glavom duplirao prednost Intera - 2:0.

A da utisak o njegovoj igri bude još bolji, Keita Balde se potrudio u 82. minutu, svojim drugim golom posle dodavanja Politana - 3:0.

Inter sada ima 28 bodova na drugom  mestu, Frozinone je ostao na samo sedam, na pretposlednjem mestu.

Spaletijev tim u sredu očekuje gostovanje Totenhemu na Vembliju u petom kolu Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.