SL: Napredak protiv Mačve do četvrte pobede zaredom

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Napredak protiv Mačve do četvrte pobede zaredom

Fudbaleri Napretka pobedili su na svom terenu ekipu Mačve sa 2:0, u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Kruševačka ekipa povela je u 28. minutu golom Envera Alivodića, a pobedu je potvrdio Aleksa Vukanović u 83. minutu iz penala.

Napredak je veći deo meča igrao s igračem manje, pošto je Miloš Ostojić u 37. minutu zaradio crveni karton.

Ekipa Napretka je posle osme pobede od početka šampionata, a četvrte uzastopne, peta na tabeli sa 31 bodom, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Mačva deveta sa 17.

Fudbaleri Spartaka su na svom terenu slavili protiv Bačke sa 3:0.

Vodjstvo Spartaku doneo je autogolom Nemanja Ilić u 31. minutu, da bi u drugom poluvremenu strelci za subotički klub bili Nemanja Obradović (57. minut) i Stefan Milošević (68).

Spartak je na 11. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 15 bodova, dok je Bačka deseta s jednim bodom više.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Zlatanović – zlatno dece Surdulice! Vojvodina ni iz penala ne može do gola

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2018

Mladi reprezentativac Srbije Igor Zlatanović je zlatno surduličko dete! Mnogi su ekipu Radnika videli kao ozbiljnog kandidata za ispadanje, ali tim sa juga Srbije odoleva takvim prognozama. Ekipa Radnika pokazala je stabilnost, pošto je u današnjem meču 17.kola Superlige  slavila protiv Mladosti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Juventus siguran protiv Spala, Udineze savladao Romu

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

Fudbaleri Juventusa zabeležili su novi trijumf u Seriji A, pošto su u utakmici 13. kola na svom terenu savladali ekipu Spala 2:0. Udineze iznenadio Romu i slavio minimalnu pobedu. Inter rezultatom 3:0 slavio protiv Frosinonea. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.