Spartak se probudio u bačkom derbiju, Napredak u fantastičnoj seriji!

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak se probudio u bačkom derbiju, Napredak u fantastičnoj seriji!

Ekipa iz Kruševca uspela da slavi i četvrti put uzastopno.

Sjajno igra Napredak iz Kruševca. Danas su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu, treću rezultatom 2:0, sve je krenulo uzlaznom putanjom nakon utakmice protiv Partizana.

Danas su sa dva gola ispratili Mačvu u Šapac, a stelci su bili Alivodić u 29. minutu i Aleksa Vukanović iz penala u 83. minutu utakmice.

Napominjemo i da je Napredak igrao sa igračem manje od 37. minuta kada je Ostojić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << morao na tuširanje pre nego što je očekivao.

U drugom duelu današnjeg dana Spartak iz Subotice je konačno zabeležio pobedu i to prilično ubedljivu.

Prvu pobedu posle 2. septembra ekipa iz Subotice je zabeležila protiv Bačke iz Bačke Palanke. Duel ekipa sa samog severa i juga Bačke pripao je domaćinu rezultatom 3:0.

Golove za domaćina postigli su Ilić (autogol), Obradović i Milošević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Napretka i Spartaka

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

Fudbaleri Napretka savladali su Mačvu sa 2:0, dok je tim Subotičkog Spartaka nadigrao OFK Bačku sa 3:0 u mečevima 17. kola Superlige Srbije. . Napredak je zabeležio četvrti vezani trijumf i približio se vrhu tabele....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.