Igrači odradili 65% sezone, a traže 80% ugovora

Izvor: B92, 03.Maj.2020, 17:28

"Igrači odradili 65% sezone, a traže 80% ugovora"

Dimitris Janakopulos, vlasnik košarkaškog tima Panatinaikos, poslao je poruku košarkašima povodom smanjenja zarade.

Dimitris Janakopulos je nasledio Panatinaikos od svog oca, a njegovo kontroverzno vođenje tima nije nikakva tajna.

On je svojevremeno bio veoma ljut posle poraza i ukinuo je avionski prevoz svojim igračima, pa su oni koji su odbili da se u Atinu vrate autobusom snosili posledice.

On je sada kritikovao Evroligu i udruženje košarkaša Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povodom novog dogovora u vezi sa plaćanjem igrača.

"Igrači su odradili 65% sezone, a traže da budu plaćeni za 80% svojih ugovora... Videćemo ko će se poslednji smejati", rekao je Dimitris Janakopulos.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Janakopulos oštar: Traže 80% plate, a radili su samo za 65%

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2020

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos komentarisao je dogovor između Unije igrača i Evrolige kada su u pitanju plate. Naime ELPA je dogovorila minimum na koji igrači pristaju, a to je da se do kraja sezone 2019/2020 isplaćuje 80% plata u slučaju da sezona bude otkazana. Kakogod, nisu svi u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.