Izvor: Piplmetar.rs, 18.Nov.2023, 17:31

Igokea preslišala Partizan, pa izgubila od Tortone, trojke šutirala 3/21!

Košarkaši Igokee su pre tri dana šokirali Partizan u “Štark areni“, slavili su sa 91:89, a imali su i dvadesetak poena prednosti u tom meču, pa su crno-beli još i dobro prošli.
Ali, ta pobeda nije bila dovoljan impuls ekipi Vlade Jovanovića da popravi utisak u FIBA Ligi šampiona, gde sada “igosi“ posle tri odigrana kola imaju sva tri poraza.
Najnoviji je Igokea doživela večeras na gostovanju italijanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Tortoni, rezultatom 91:84.
Za razliku od meča sa Partizanom u kom je Jovanovićev tim pogodio čak 14 trojki, večeras su samo tri puta pogodili van linije 6.75 metara, iz čak 21 pokušaja!
Tortona je dominirala u ovom mečlu, imala je 20 poena prednosti na ulasku u poslednji kvartal, a Igokea je do kraja uspela da samo ublaži poraz.
Hrvatski internacionalac Leon Radošević je upisao 19 poena i 10 skokova u pobedničkoj ekipi, Daum ga je pratio sa 16 poena, a Igokeu su predvodili Marić sa 16 poena i 7 skokova, Tanasković sa 15 poena i 9 skokova i Mudi sa 13 p

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.