Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ SVLAČIONICE PRAVO NA KONCERT: Fudbaleri Zvezde se priključili navijačima (VIDEO)

Nakon što su u odloženom meču 13. kola savladali Vojvodinu sa 3:0 fudbaleri Crvene zvezde su se umesto da odu kućama pridružili navijačima ispod severne tribine na koncertu koji je održan na stadionu “Rajko Mitić”.

U organizaciji navijačke grupe Delije održan je koncert, a prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen u humanitarne svrhe kao pomoć našem življu na Kosovu i Metohiji.
Na koncertu učestvuju grupe 357, Devedesete i tradicionalno već Kosovski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << božuri predvođeni Ivanom Žigon.
Evo kako je sve to izgledalo iz ugla Marka Grujića koji je snimak postavio na Instagram.


??????????????
A video posted by @grujicmarko on Oct 21, 2015 at 11:27am PDT


Pogledajte fotogaleriju sa ovog meča i šta su Delije poručile svima u Srbiji povodom otimanja Kosova i Metohije.
Znate li koji argentinski štoper je na meti Crvene zvezde?
The post IZ SVLAČIONICE PRAVO NA KONCERT: Fudbaleri Zvezde se priključili navijačima (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SVAKA ČAST: Delije prikupile preko milion dinara, učestvovali i navijači Vojvodine

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2015, 17:22

Neposredno po okončanju utakmice 13. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine na stadionu Rajko Mitić održan je humanitarni koncert na kojem se skupljao novac za pomoć našem življu na Kosovu i Metohiji.. . Navijači kluba iz Ljutice Bogdana saopštili su danas da je od prodaje ulaznica...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.