Delije poslale poruku celoj Srbiji! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" poslale poruku celoj Srbiji! (foto)

Navijači Crvene zvezde iskoristili su današnji duel sa Vojvodinom kako bi na vrhu severne tribine istakli poruku namenjenu srpskom narodu a vezano za Kosovo i Metohiju.

U danu kada se odlučuje o prijemu takozvane države Kosovo u Unesko navijači Crvene zvezde poslali su poruku Srbiji i srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << narodu.

Na vrhu severne tribine postavljen je transparent na kojem je napisano: "Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo!"

Jasno je da se radi o poruci vezanoj za status južne srpske pokrajine i odnosa koji bi srpski narod trebalo da ima prema Kosovu i Metohiji.

Podsećamo da će nakon derbi susreta 13. kola Superlige na stadionu "Rajko Mitić" biti održan tradicionalni koncert za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.

pic.twitter.com/LignQmMHOM

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 21, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE JASNE: Sa severne tribine stigla poruka za celu Srbiju! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2015

 . Navijači Crvene zvezde su na severnoj tribini na utakmici protiv Vojvodine raširili ogroman transparent. . . Na dan kada se odlučuje o prijemu takozvane države Kosovo u Unesko, Delije su jasno poručile ”Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo”..  . pic.twitter.com/LignQmMHOM. — FK...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.