Hrvati odbili naređenje Kovača i tako spasli svoju reprezentaciju poraza! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati odbili naređenje Kovača i tako spasli svoju reprezentaciju poraza! (VIDEO)

Da li su ovim svojim potezom reprezentativci "vatrenih" pomogli svom timu da završi meč do kraja i ne ostane bez bodova za "zelenim stolom"

Utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine koje su se igrale u nedelju svakako su obeležili navijači Hrvatske koji su pravili nerede, ubacivali bakle na teren i uzvikivali fašističke pokliče, a glavni arbitar jer nekoliko puta prekidao meč.

Poslednji put se to dogodilo u 75. minutu i tada je delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kao da će arbitar Bjorn Kujpers i definitivno prekinuti susret, ali to nije učinio, a Hrvatski savez i selektor Niko Kovač mogu najviše da se zbog toga zahvale svojim fudbalerima Vedranu Ćorluki i Mariju Mandžukiću.

Foto: AP/Tanjug

Italijanski reprezentativci su se u tom trenutku povukli u svlačionicu, a kada je pomoćnik selektora “vatrenih” Robert Kovač pozvao i njih da krenu, oni su odbili, a pomenuti dvojac je rekao da će Holanđanin u tom slučaju sigurno prekinuti meč.

- Zašto da idemo unutra, pa prekinuće utakmicu. Neće nastaviti ako budemo ušli – rekao je Ćorluka, dok je Mandžukić pitao šta će da radi unutra.

Na kraju je Kujpers odlučio da se meč nastavi, ali tek nakon što su karabinjeri isprazinili tribine sa hrvatskim navijačima i uhapsili najratobornije. U slučaju da je on odbio da nastavi meč, verovatno bi za “zelenim stolom” Italijani dobili ovaj meč službenim rezultatom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.