Hrvat uputio Đokovića kako da pobedi Španca

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat uputio Đokovića kako da pobedi Španca

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebalo bi da oko 13 sati izađe na stadion Filip Šatrije kako bi odmerio snage sa Robertom Bautistom Agutom u meču 4. kola Rolan Garosa.

Srbin posle pobede protiv Aljaža Bedenea nije želeo da priča o završnici turnira već je govorio samo o narednom protivniku.

- Jedino o Agutu razmišljam. Idem korak po korak. Dobio je Ćorica, sa kojim sam pričao malo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svlačionici. Kaže da je prikazao kvalitetnu igru, da drži visok nivo i kontinuitet rezultata, ne smem da mu dajem mnogo vremena i moram da budem agresivan u tom meču - objasnio je Đoković, a prenosi Informer.

Podsećamo da će ukoliko savlada Bautistu Aguta Đoković ostati usamljen na drugom mestu večne liste tenisera po broju uzastopnih plasmana u četvrtfinale Grend slem tunira (28) i ispred njega će ostati samo još Rodžer Federer (36).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vilander: Ako Đoković osvoji Rolan Garos, to onda nije to

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016

Komentari Matsa Vilandera na račun Novaka Đokovića uvek izazivaju reakcije javnosti u Srbiji. Evo razloga za nove...Nekadašnji švedski teniser i komentator "Eurosporta" je pred početak Rolan Garosa najavio da najbolji teniser sveta mora da osvoji pariski gren slem da bi "postao jedan od najboljih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.