Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u ponedeljak igra protiv Bautiste Aguta

U pohodu na trofej Rolan Garosa Novak Đoković sastaje se sutra, u ponedeljak u osmini finala sa španskim teniserom Robertom Bautistom Agutom. Duel najboljeg tenisera sveta i 14. nosioca na turniru drugi je meč na programu terena Filip Šatrije, gde će se u 11 sati prvo suočiti David Gofan i Ernests Gulbis. Ako ne bude kiše, koja je, kao i gotovo za vreme čitavog turnira, u ponedeljak takođe „na programu“ Rolan Garosa, meč Đoković-Bautista Agut počeće najranije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u 13 sati.

Novak se plasirao u osminu finala nakon što je u trećem kolu pobedio Britanca Aljaža Bedenea sa 3:0 u setovima, dok je Španac u trećem kolu ostvario isti rezultat od 3:0 u setovima protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

Đoković i Bautista Agut sastali su se do sada četiri puta - poslednji put u Madridu ove godine – a Đoković je odneo pobedu u sva četiri susreta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvat uputio Đokovića kako da pobedi Španca

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016, 08:37

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trebalo bi da oko 13 sati izađe na stadion Filip Šatrije kako bi odmerio snage sa Robertom Bautistom Agutom u meču 4. kola Rolan Garosa...Srbin posle pobede protiv Aljaža Bedenea nije želeo da priča o završnici turnira već je govorio samo o narednom protivniku...-...

Nastavak na Vesti-online.com...

Znate li kako se Novak zagreva na Rolan Garosu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016

U društvu je sve mnogo lepše. I to kakvom....Uoči današnjeg meča osmine finala Rolan Garosa protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, Novak Đoković je na društvenim mrežama podelio snimak jutarnjeg zagrevanja u društvu dečaka i devojčica koji skupljaju loptice na mečevima ovog Gren Slem turnira...''Ove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.