Izvor: Piplmetar.rs, 19.Nov.2022, 12:30

Hoće li u Kataru pasti Maradonin rekord posle skoro tri decenije?

Juče smo pisali o najboljim strelcima u istoriji Mundijala, a danas su na crimson došli – najbolji asistenti. 
Najbolji u istoriji svetskih šampionata i usamljen na vrhu ove liste je – Dijego Armando Maradona sa osam asistencija.
Prvi aktivni igrač koji mu je za petama i koji može da ga sustigne jeste Nemac Tomas Miler.
On je stop sada upisao šest asistencija na prvenstvima od 2010. stop danas i potrebna su mu samo dva dodavanja za golove da bi stigao Maradonu.
Sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na listi među aktivnim igračima je Leo Mesi sa pet asistencija, Eden Azar ima četiri, a Kevin De Brujne tri. 
Ako pogledamo večnu listu najboljih asistenata, posle Maradone sa osam, slede Pjer Litbarski i Gregorž Lato sa po sedam, a uz Milera šest imaju i legende kao što su Pele, Dejvid Bekam, Frančesko Toti, Bastijan Švajnštajger…
AdmiralBet nudi najbolje kvote za najbolje asistente u Kataru. Najveće šanse za to sa kvotom 12,00 imaju Leo Mesi, Kevin De Brujne i Nejmar, a recimo, da će najbolji asistent na SP biti Dušan Tadić kvota je čak – 50,00!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.