Ukrajinski izvor: Ruske snage nastavile juriš kod Glubokog u oblasti Harkov

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 11:10

Ukrajinski izvor: Ruske snage nastavile juriš kod Glubokog u oblasti Harkov

Ruske snage nastavile su danas jurišne operacije u blizini sela Glubokoe u oblasti Harkov, izjavio je izvor iz ukrajinske vojske.
"Neprijatelj je jutros nastavio jurišne operacije u zoni naselja Glubokoe i izveo artiljerijsko granatiranje u pravcu Starice, rekao je neimenovani izvor za ukrajinsku Pravdu.
On je dodao da još nema ruskih operacija u pravcu Volčanskog.
Kako je Kijev zvanično saopštio, ruske snage su juče ujutro pokušale da probiju odbrambenu liniju ukrajinske vojske u oblasti Harkova, a za jačanje odbrane na tom sektoru fronta upucene su rezervne jedinice, naveo je Unian.
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je prethodno da su ruske trupe pokušale da prošire...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske snage nastavile juriš u oblasti Harkov

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2024

HARKOV - Ruske snage nastavile su danas jurišne operacije u blizini sela Glubokoe u oblasti Harkov, izjavio je izvor iz ukrajinske vojske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.