Deset navika na društvenim mrežama koje su tehnički prevara!

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2024, 11:57

Deset navika na društvenim mrežama koje su tehnički prevara!

Ljubavne veze su kompleksne, a kada je prevara u pitanju, svaki par ima neka svoja shvatanja i pravila. Sada ćemo se baviti navikama na internetu - društvenim mrežama, koje su tehnički prevara.
Za monogamne parove, neverstvo se često smatra glavnim razlogom za prekid veze. Prevara obično toliko duboko narušava poverenje da može dovesti u pitanje da li ste ikada zaista poznavali svog partnera.
Postoje slučajevi preljube koji su jednoznačni - spavanje s bivšim partnerom, na primer, bilo bi nepobitan prelazak granica. Međutim, postoji i niz drugih postupaka koji mogu biti suptilnije zlonamerni, ali lakši za opravdanje. Mnogi od ovih suptilnijih interakcija odvijaju se na društvenim mrežama, gde su pravila,...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.