Policija pretresom stanova u Subotici pronašla veću količinu opojnih droga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 11:52

Policija pretresom stanova u Subotici pronašla veću količinu opojnih droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom pretresa stanova osumnjičenog pronašla više različitih materija i tableta za koje se sumnja da se radi o opojnim drogama i to oko 71 gram amfetamina, 47 grama marihuane, 262 tablete ekstazija i 11 grama ove opojne droge u prahu, saopštila je Policijska uprava Subotica.
Takođe je pronađeno i 12 komada tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manja količina haluciogenih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKA ZAPLENA DROGE U BAČKOJ TOPOLI Otkriveno šta je sve policija zatekla u stanu uhapšenog "dilera"

Izvor: Blic, 11.Maj.2024

Subotička policija u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsila je M. E. (43) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.