Guzan častio Siti - Kolarov i Fernandinjo približili Građane Ligi šampiona, a Aston Vilu gurnuli u velike probleme (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guzan častio Siti - Kolarov i Fernandinjo približili Građane Ligi šampiona, a Aston Vilu gurnuli u velike probleme (VIDEO)

Mančester Siti vratio se na pravi put, put koji ga vodi u Ligu šampiona i sledeće sezone. Građani su na svom stadionu pobedili Aston Vilu sa 3:2 u meču 34. kola Premijer lige, a gol za domaćina postigao je i Aleksandar Kolarov.

Pogodak vredan tri boda i drugog mesta na tabeli za Siti dao je Fernandinjo dva minuta pre kraja utakmice kada se sjajno snašao posle centaršuta sa leve strane i atraktivnim makazicama zakucao loptu u mrežu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Siti jedva, gol Kolarova

Izvor: B92, 25.Apr.2015

Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su Aston Vilu sa 3:2 u poslednjoj subotnjoj utakmici 34. kola Premijer lige, a jedan gol postigao je Aleksandar Kolarov...Duel dva tima obeležio je niz preokreta, do nekoliko minuta pre kraja činilo se da će podeliti bodove, ali je sve dileme otklonio Fernandinjo...

Nastavak na B92...

Sent Etjen ne odustaje od Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 16:19

Nova važna pobeda za eklipu Sent Etjena, koja u završnici sezone vodi veliku borbu za jedno od mesta koje vodi ka Ligi šampiona...U prvoj današnjoj utakmici 34. kola francuske Lige 1, Sent Etjen je na svom terenu savladao Monpelje sa 1-0...Gol koji je odlučio pobednika postigao je Maks Gradel, odličnim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.