Vidić odigrao meč sezone u Interu, Ikardi srušio Romu posle četiri godine (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić odigrao meč sezone u Interu, Ikardi srušio Romu posle četiri godine (VIDEO)

Navijači Intera slave Maura Ikardija. Mladi, kontroverzni napadač postigao je pobedonosni gol u derbiju 32. kola italijanske Serije A protiv gostujuće Rome (2:1) i Neroazuri sada mogu ponovo da veruju u osvajanje mesta koje vodi u Ligu Evrope sledeće sezone.

Nerazuri su tako zabeležili prvu pobedu nad rimskom Vučicom u poslednje četiri godine, odnosno od 19. aprila 2011. godine. Sjajnu partiju, možda i najbolju od dolaska u milanski klub pružio je bivši reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije Nemanja Vidić.

Nerazurima je ovo bila tek druga pobeda u poslednjih šest utakmica u Seriji A, dok je Roma ostala na drugoj poziciji, ali zato u nedelju gradski rival Lacio može da je prestigne ako pobedi Kjevo.

Heroj večerašnje pobede Intera, Ikardi lako je mogao da bude i tragičar, jer je samo par minuta pre gola promašio fantastičnu priliku. Ipak, u 88. minutu najbolje se snašao u protivničkom petercu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Ikardi ugrizao "vučicu"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015

Fudbaleri Intera pobedili su Romu sa 2:1 (1:0) u derbi meču 32. kola italijanske Serije A...Inter je nastavio sa promenljivim partijama ove sezone, a do 11. trijumfa u šampionatu došao je golom Maura Ikardija u 88. minutu. Domaćin je poveo preko Ernanesa u 15. minutu, a izjednačenje "vučici" doneo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.