Grizman odlučan: Hoću u Rusiju bez briga o klubu

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman odlučan: Hoću u Rusiju bez briga o klubu

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman želeo bi da se njegov klupski status reši pre odlaska na Mundjal.

Francuz ima ugovor sa Atletikom do kraja juna 2022. godine, ali je sve izvesnije da će na kraju sezone napustiti Madrid i najverovatnije preći u Barselonu, koja interesovanje pokazuje od početka sezone.

"Želim da otputujem u Rusiju bez ikakvih briga. Nije reč o tome da znam gde ću da igram, već o tom miru u glavi i svesti da negde pripadam. Bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na to da li ostajem u Atletiku ili ne, to mora da bude rešeno pre Svetskog prvenstva. Ono što mi smeta je da me svi pitaju jedno te isto", kazao je Grizman.

Francuski golgeter je dodao i da se ne opterećuje trofejima.

"Kada sam srećan, sve je u redu. Voleo bih da osvojim Svetsko prvenstvo, pa Ligu šampiona, onda bi došla i Zlatna lopta. Deo sam grupe i voleo bih da osvojim kolektivni trofej pre nego individualno priznanje", zaključio je Grizman.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.