Izvor: Blic, Beta, 16.Feb.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaksi prihvatio ponudu Milana za Dejvida Bekama

Advokati reprezentativca Engleske Dejvida Bekama pronašli su zajednički jezik sa upravom Los Anđeles Galaksija povodom transfera njihovog klijenta u Milan i sada je na čelnicima "rosonera" da ugovore primanja sa 33-godišnjim igračem, saopštio je danas "Skajsport24".



Bivši fudbaler Mančester Junajteda i Real Madrida trenutno je na pozajmici u Milanu, sa koje treba da se vrati u Galaksi devetog marta, pred početak američkog fudbalskog prvenstva.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Beks" se odlično snašao u novoj sredini, brzo se uklopio u ekipu i izborio mesto startera. To je nateralo upravu "rosonera" da pokuša da otkupi njegov ugovor, a i sam Bekam je potvrdio da očajnički želi da ostane u "gradu mode".

Ovog vikenda verovalo se da od transfera neće biti ništa, pošto se uprava italijanskog kluba nije pojavila sa odgovarajućom ponudom u petak, koji je bio poslednji dan za pregovore po rečima funkcionera ekipe iz Los Anđelesa. Ali, u Milanu nisu očajavali i sada se čini da je postignut dogovor sa američkim klubom, a navodno je samo ostalo da se vezista dogovori o visini primanja.

Povreda u jučerašnjem derbiju engleskog reprezentativca nije ozbiljna, pa se očekuje da će izaći na teren protiv Verdera iz Bremena u meču UEFA kupa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekam već žali za Italijom

Izvor: Mondo, 16.Feb.2009

Engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je da će mu biti teško da se vrati u Los Anđeles Galaksi, ako se ne ostvari trajan prelazak u Milan gde je na dvomesečnoj pozajmici.

Nastavak na Mondo...

Bekam: Biće mi teško da se vratim u Galaksi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009

MILAN - Engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je da će mu biti teško da se vrati u Los Anđeles Galaksi, ako se ne ostvari trajan prelazak u Milan gde je na dvomesečnoj pozajmici...Galaksi je u petak saopštio da Bekam mora da se vrati u Los Anđeles nakon isteka dvomesečne pozajmice..."Rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.